Wednesday, May 23, 2012

Sometimes you feel like a Nut!


When you're working hard during the day and then fitting in a workout in the evening, you're going to get hungry. That's when a quick, healthy snack packed with flavor and energy is exactly what you need. 

While we used to reach for those processed granola or energy bars, we've found that a handful of homemade spiced nuts is better for so many reasons - they have the flavors we like, nuts are a great source of protein and healthy fats, plus they keep us fuller for longer. 

Pictured at the top are Indian-Spiced Mixed Nuts from Williams-Sonoma. The recipe transforms plain mixed nuts by adding ginger, garam masala (and Indian spice blend), cumin and a hint of cayenne.

We also like the Garlicky Habanero Macadamia Nuts from Martha Stewart, below. Roasted macadamias are mixed with honey, garlic, habaneros and salt. The result is the perfect combination of salty, sweet and savory.


The next time you want a nutty and healthy snack packed with flavor and energy, whip up a batch of flavored nuts.

Any other favorite themes, ingredients or dishes you'd like us to highlight? Post them in the comments! Also, Like us on Facebook and Follow us on Twitter for recipes, tips and more.

7 comments:

 1. Ɍeally enjoyed ylur teme - Where can I obtain іt?


  Ϝeel free to surf to my weblog E Juice

  ReplyDelete
 2. trang tri noi that của rất nhiều căn hộ là phương pháp không tồi trong những ngày cuối năm. phát minh làm đẹp trên tường cho phép người thiết kế diện tích sống mới mà không cần biến tấu đồ trang trí trong nhà đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các giải pháp đơn sơ và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox lý tưởng cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng chế và cách điệu, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các bí quyết thông minh cho phòng trang trí. tích hợp đáng choáng ngợp của những vật liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp choáng ngợp của cá tính và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh xảo và đổi thay thiết kế nội thất của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  ReplyDelete
 3. Bạn đang bối rối vì có quá nhiều thương hiệu nổi tiếng về ban ghe sofa, mau tu bep gia re và cũng không biết chất liệu nào cho gia cong noi that là tốt nhất, thiết kế nào phù hợp nhất cho gia đình bạn? Và bạn chưa chọn được cho gia đình noi that van phong nào ưng ý? su kien quang cao hôm nay sẽ giới thiệu đến bạn. san pham sat my thuat noi that inox được thiết kế dựa trên sự kết hợp hài hoà giữa màu sắc, kiểu dáng và không gian kiến trúc của từng ngôi nhà. Những tông màu hiện đại, thiết kế trẻ trung theo từng phong cách. Chúng tôi sẻ mang đến cho bạn những bộ sofa giá rẻ thiet ke bang hieu quang cao hợp với không gian sống.

  ReplyDelete
 4. This post is extremely easy to peruse and acknowledge without forgetting any subtle elements. Incredible work! Very informative post!
  If you want to learn more about food chopper reviews, you can visit now

  ReplyDelete