Monday, December 6, 2010

Have a fresh salad for lunch!


A lot of people worry they'll be eating too much during the winter holiday season. We see no need to cut back on your favorite holiday delights so long as you eat healthy meals whenever possible. For lunch, try whipping up a delicious, light and nutritious salad. Salads are very easy to make at home and doing that will save you a ton of cash, which you can then use to buy more presents!

With that in mind, we fired up the FoodPair search engine and found some great salad recipes for you to try today!
.

Alright, let's do lunch!

Watermelon, Feta and Arugula Salad
Feta and watermelon are a great pairing in this tasty salad.
Ingredients in this recipe: arugula, balsamic vinegar, feta cheese, watermelonFarmers Market Salad with Aged Gouda and Roasted Portabellas
Check out the farmers market or produce aisle and buy what looks good!
Ingredients in this recipe: olive oil, watercress, red wine vinegar, Dijon mustard, portobello mushrooms, Gouda cheese

Wilted Spinach Salad with Warm Feta Dressing
This salad is delicious and packed with vitamins.
Ingredients in this recipe: olive oil, spinach, feta cheese, red onion, sherry vinegar

Tuna, White Bean and Red Onion Salad
For something even heartier, try this salad with tuna and white beans.
Ingredients in this recipe: olive oil, red onion, white beans, canned tuna


Strawberry Citrus Salad
Looking to get more fruit into your diet? Try this sweet salad today.
Ingredients in this recipe: mint, strawberry, brown sugar, navel orangeLet’s get cooking (and eating)!

Any other favorite ingredients or dishes you'd like us to highlight? Post them in the comments section or on our Facebook page! And while you're at it, "Like" us on Facebook and follow us on Twitter to get helpful updates in your news feed.

5 comments:

  1. Khi bạn cầm trong tay bản vẽ hoặc sáng chế vật dụng trang tri noi that trong nhà cho chung cư nhà chung cư của khách hàng hay qua chính mình rồi thì điều quan trọng thiet ke noi that và nhu yếu tiếp theo đó là tìm kiếm một đơn vị thi cong noi that thiết kế xây dựng đồ trang trí trong nhà uy tín và có kinh nghiệm. Sẽ thế nào trường hợp giao phó đầy đủ sáng chế noi that chung cu đẹp đẽ đó cho các người thợ không có chuyên môn, không có kỹ thuật thiet ke noi that van phong và tay nghề, ngay đến đọc bản vẽ cũng không biết. Quá nguy hiểm! đa số đa số thiết bị nha dep có thể sẽ trở thành một đống gạch vụn. lắp đặt đồ trang trí thiet ke noi that phong khach trong nhà tổng thể đòi hỏi phải có sự tích hợp dịp nhàng và khoa học giữa các đội thợ thi công sao cho công việc không bị chồng chéo, đúng tiến độ mà vẫn giữ được tính sắc sảo, đúng khoa học theo bản phân bổ đã được chủ đầu tư phê duyệt. Với kinh nghiệm bố trí lắp đặt vật dụng man cua trong nhà qua hàng trăm công trình nha dep 2016 lớn nhỏ. Với đội ngũ nhân viên năng động, tận tình, tay nghề cao,toàn bộ nhân viên oz luôn ý thức và tự hoàn thành bản thân để thích ứng với tốc độ gia tăng của khoa học và lắp đặt để mang đến cho quý người dùng những dịch vụ thiet ke noi that can ho tốt nhất, đáp ứng với sự mong mỏi và tình thương quý khách đã dành cho chúng tôi trong suôt thời gian qua.

    ReplyDelete